Siyaset

Başkan Er’e esnaf ve vatandaşlardan yoğun ilgi

MALATYA (İGFA) – 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Sami Er, şehrin anahtarını Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Latif Okyay’dan teslim aldıktan sonra ilk olarak esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Burada vatandaşlarla ayaküstü sohbet eden Başkan Er, vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü.

Başkan Er, gittiği noktalarda vatandaşların ilgi ve sevgisi ile karşılanırken, vatandaşlara da ‘Hayırlı Ramazanlar’ dileğinde bulundu. Karşılarında Başkan Er’i gören esnaf ve vatandaşlar da bol bol fotoğraf çektirdi. Esnaf ve vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Er, “Malatya için çok çalışacağız. Malatya’nın eski günlerine dönmesi ve şehrimizin ayağa kaldırılması noktasında yoğun mesai harcayacağımızdan vatandaşlarımız emin olsun. Malatya’da yapılacak çok iş var ve biz sorumluluklarımızın farkındayız. Bu bilinçle şehrimizin geleceğini inşa edeceğiz” dedi.

Öte yandan vatandaşların istek ve taleplerini de dinleyen Başkan Er, sorunların çözümü noktasında gayret göstereceklerini ifadelerine ekledi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu