Siyaset

İYİ Parti’de devir-teslim yapıldı… Akşener devri sona erdi

ANKARA (İGFA) – İYİ Parti’nin kurucu genel başkanı Meral Akşener, 5. Olağanüstü Kurultay’da en çok oyu alarak partinin ikinci genel başkanı olan Müsavat Dervişoğlu’na görevini devretti.

İYİ Parti Genel Merkezi’nde gerçekleştirilen devir teslim töreninde konuşan yeni Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu, “Kendisinden sadece bir makam değil; bir vizyon ve Türkiye için kurduğu hayalleri de devraldık. Dava arkadaşlarımla birlikte devraldığımız bayrağı daha da yükseklere taşıyacağız” ifadelerini kullandı.

Dervişoğlu’na görevini devreden kurucu başkan Meral Akşener ise, Türkiye’de bütün siyasi yapılar netice itibarıyla yeni dünya düzeni içerisinde ‘ben’ kavramı üzerinden yürüdü ve yürümeye devam ettiğine dikkati çekerek, “Halbuki biz partimizi kurarken ‘biz’ olduk, çünkü hepimizin birbirine ihtiyacı var. Bir kişinin yapacağı bir iş değildi… Birbirine güvenen, birbirini seven, birbirine saygı duyan ve birbirinin gücünden neredeyse voltran oluşturan bir hareket bizim partimizin çıkış alanı. İlginç bir Kurultay oldu; bir ilki başardık. Ortaya koyduğumuz bu dostluk içerisindeki değişim Türkiye’ye, gençlerimize, kutuplaşan ve birbirine düşman haline getirilen bu ülkenin fertlerine rahatlama açısından örnek olacak” diye konuştu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu